Gårdsbokningar, kalas och besök

kalas1

Fira din födelsedag på Skälby 4H med roliga aktiviteter.

Barnkalaset kan bokas Lördag kl.15 och är upplagt på följande sätt: Samling på runda gräsmattan framför caféet. Kalaset startar med ponnyridning och alla barn får rida ett varv var på ponnyn eller traktor och släp. Sedan har vi guidad visning då barnen får klappa och lära känna djuren som bor på Skälby. Efter guidningen är det dags för skattjakt alt. fiskdamm om barnen är små.

Detta brukar ta 1 timme och 15 minuter om det är 10 barn med på kalaset. Ni har sedan tillgång till klubblokalen i 2 timmar för kalasfika. Där finns komplett kök. Ni har själva med er kalasfika samt godispåsar till fiskdamm/skattjakt. Vi bjuder 2 föräldrar på kaffe. Vill ni köpa kalasfikat i vårt café så  får man 20% rabatt (på allt utom glass). Fikat ska förbokas.

Priser: 900 kr är grundpris (upp till 10 st. barn). är de fler än 10 kostar det 80 kr/ barn utöver grundpriset. Avbokning skall ske senast måndagen den vecka då kalaset äger rum, annars debiterar vi en avgift på 300 kr. För att din bokning ska bli godkänd så ska förbetalning ske till swish 123 1962 174 eller BankGiro 114-7230.

Körning med häst och vagn kan erbjudas istället för ponnyridning, dock med en extra kostnad på 200kr.

Bokning sker till: https://boka.se/Skalby4H/info

Ska du ha kalas hos oss kan du använda vårt inbjudningskort. Skriv ut, klipp till, fyll i informationen och skicka till dina gäster.

Inbjudningskortet

 

 

 

 

 

 

GUIDAD TUR BLAND DJUREN Det är gratis att besöka gården men för att få ut mesta möjliga av ert besök så rekommenderar vi en guidning bland djuren. Då får man lära sig om varje djurslag, komma nära, mata och kunna ställa frågor. Vi anpassar efter era önskemål, efter ålder och efter antal personer i gruppen. Bäst är att inte vara fler än 8 barn i varje grupp men det fungerar upp till 15 barn. 300kr/tim. Finns också som kortare tur 150kr/30min. Perioden april-juni blir fort fullbokad så var ute i god tid.

PRIVAT PONNYRIDNING: 150: – + 20kr/barn

PRIVAT KÖRNING MED HÄST OCH VAGN PÅ SKÄLBY: 300:- för 30min

HYRA AV 4H-GÅRDENS GRILLPLATS: för enskilda personer tar vi inte betalt. För grupper som vill boka platsen kostar det 75: -. Det går att köpa en säck kol kostar 100kr

BOKNING AV LOKAL

4H har för tillfället inga lokaler att hyra ut för kalas eller fest. 

SKÄLBY LOGE: Stor, kall loge med plats för flera hundra personer. Lämpar sig inte för fest under vinterhalvåret. Inne i logen finns ett isolererat mötesrum med pentry med plats för ca 20 personer. Lions ansvarar för logen och bokningar görs hos Karl Högberg tfn.070-360 39 81. För visning av lokalen kan ni dock vända er till oss på 4H-gården.

Andra föreningar som hyr ut sina lokaler: Studiefrämjandet kan hyra ut herrgårdsbyggnaden, men endast till kl.23 då huset larmas. 0480-36 39 10